15 organizații sibiene în cursa pentru Supervoluntarii anului

15 organizații sibiene în cursa pentru Supervoluntarii anuluiÎn Anul European al Voluntariatului, 15 ONG-uri și instituții școlare din județul Sibiu au trimis aplicații în cadrul Galei pentru Supervoluntari, ediția a VI-a, organizată de Asociația Colors în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu și finanțată de către Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Anul acesta voluntari, organizații și prietenii acestora au putut fi nominalizați la una din cele 15 categorii de concurs, printre care voluntari cu idei, jurizarea fiind făcută de un juriu desemnat al organizatorilor și partenerilor acestora. Printre organizațiile nominalizate în acest an la Gala pentru Supervoluntari se regăsesc organizații și instituții cu tradiție în domeniul voluntariatului, precum ALEG, Societatea Studenților Mediciniști, EMMA sau Teatrul Național Radu Stanca, dar și organizații care activează mai recent în Sibiu, precum Asociația pentru înfrumusețarea orașului Sibiu sau Become. Totodată au fost primite nominalizări din Mediaș și Cisnădie, localități active în domeniul implicării tinerilor și nu numai în proiecte locale de voluntariat.

Până în 25 septembrie, publicul va alege cel mai simpatic voluntar al Galei din acest an, votul fiind online pe pagina facebook.com/asociatiacolors – evenimente. Sunt nominalizati 11 voluntari, care așteaptă voturile susținătorilor lor.

Evenimentul de premiere va avea loc în 3 decembrie, începand cu ora 18, la Continental Forum, invitațiile putându-se solicita pe site-ul supervoluntari.ro (intrarea este gratuită).

 

 

Ultima oră

Comentariul meu