buzdugan de la zu la un pas de tragedie pe valea oltului

buzdugan de la zu la un pas de tragedie pe valea oltuluiPrezentatorul Daniel Buzdugan a trecut printr-o întâmplare cât se poate de neplăcută în timp ce se întorcea cu un prieten de la Sibiu. Nici vremea nu le-a fost prielnică pentru că a fost ceaţă pe drum şi multe tiruri treceau pe lângă ei.

Incidentul neplăcut a fost produs chiar de către un şofer de tir care a aruncat o sticlă de plastic pe geam şi le-a căzut celor doi pe parbriz.

Daniel Buzdugan se întorcea cu un coleg din Sibiu, pe o vreme deloc favorabilă. Traficul a fost îngreunat din cauza ceţii şi a tirurilor care au circulat mai încet în astfel de condiţii. Buzdugan a povestit pentru fanii de pe Facebook că, la un moment dat, maşina în care se aflau era în spatele unui TIR iar şoferul acestuia a aruncat pe geam o sticlă goală din plastic care le-a venit celor doi pe parbriz. Inâmplarea a fos îngrozitoare pentru cei doi care puteau face un accident.

„Cum e asta: sunt in masina cu colegul de la Puii mei, Vlad Corbeanu si venim de la Sibiu catre Bucuresti… pe Valea Oltului tiruri, tiruri, noapte, ceatza; din cabina unui tir tocmai ce aterizeaza pe parbrizul masinii noastre un pet( n.r. sticlă)…. Ingrozitoare senzatie! Cu masina e mai periculos decat cu avionul!”, a postat Daniel Buzdugan pe pagina lui de Facebook.

 

Ultima oră

Comentariul meu