anchetă deschisă în cazul unui copil de 3 ani decedat la veştem

anchetă deschisă în cazul unui copil de 3 ani decedat la veştemUn copil în vârstă de 3 ani a decedat ieri în drum spre Spitalul Clinic Judeţan Sibiu. Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Sibiu, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu efectuează verificări.

În după-masa zilei de ieri, în jurul orelor 1730, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Sibiu au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că un copil în vârstă de 3 ani a decedat.

Din primele verificări efectuate la faţa locului s-au stabilit următoarele: în jurul orelor 1500, în imobilul familiei M. din localitatea Veştem s-a produs un incendiu, în urmă căruia un copil a fost transportat la Spital. Minorul în vârstă de 3 ani a fost găsit pe jos, în cameră de către bunica sa, M. Elena. Femeia l-a scos afară şi l-a trimis spre Spital cu un autoturism, însă pe drum copilul a decedat. La unitatea de primiri urgenţe medicii au constatat decesul minorului, cauza cea mai probabilă fiind intoxicaţia cu monoxid de carbon.

Specialiştii din cadrul I.S.U. Sibiu au stabilit ca sursă a incendiului ,,joaca cu chibrituri”. În urma incendiului au ars o canapea şi o poliţă, incendiul fiind stins de către membrii familiei fără a fi anunţate I.S.U. sau I.P.J. Sibiu.

Cercetările în acest caz sunt continuate, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a decedat minorul.

 

Ultima oră

Comentariul meu