pregătiri pentru iarnă la sibiu. vezi câte mașini vor asigura dezăpezirea în oraș

pregătiri pentru iarnă la sibiu. vezi câte mașini vor asigura dezăpezirea în orașMunicipalitatea sibiană a fixat deja măsurile speciale pentru sezonul rece, pentru a asigura fluidizarea traficului în condiţii de căderi de zăpadă.

Comandamentul de iarnă se constituie astfel, permanenţa urmând să fie asigurată de Direcţia Tehnică în perioada 1 noiembrie 2011 – 15 martie 2012.

Pentru asigurarea deszăpezirii drumurilor publice, SC Schuster & Co Ecologic împreună cu SC Getesib SA vor asigura intervenţia pe drumurile din municipiul Sibiu şi staţiunea Păltiniş cu utilaje speciale: 10 autospeciale, 6 gredere semipurtate, 2 autogredere, 4 autobasculante, 2 încărcătoare şi 1 autoturism pentru intervenţie). Cele două firme vor asigura de asemenea stocurile iniţiale de antiderapant – minim 1000 de tone de sare şi 100 de tone de clorură de magneziu – şi suplimentarea acestora, dacă este nevoie. Pentru eficientizarea costurilor acţiunii de deszăpezire, facturarea se va face lunar, în funcţie de numărul de ieşiri în teren şi de cantitatea de material antiderapant consumată.

Comandamentul de iarnă va ţine legătura cu Poliţia municipiului Sibiu, Inspectoratul de Protecţie Civilă, Unităţi Militare şi Jandarmi pentru intervenţia operativă în cazul caderilor masive de zăpadă. SC DPC SA va asigura asistenţă logistică celor două firme contractate de municipalitate în cazul unor căderi foarte importante de zăpadă.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu