Dezbatere pe tema "Un viitor mai bun pentru femei" la Copşa Mică

Dezbatere pe tema "Un viitor mai bun pentru femei" la Copşa MicăCompania de consultanta Depro Inovatie impreuna cu Fondul Roman de Dezvoltare Sociala si Centrul pentru Educatie Economica si Dezvoltare din Romania (CEED) va invita sa participati la o dezbatere pe tema proiectului european „Un viitor mai bun pentru femei” aflat in curs de desfasurare si in judetul Sibiu.

Proiectul are in vedere identificarea oportunitatilor de implicare si de dezvoltare a aptitudinilor si competentelor femeilor din mediul rural si din mediul urban de intindere redusa. Beneficiarele proiectului sunt sprijinite prin cursuri de instruire cat si printr-un program complex de consiliere specifica in initierea de mici afaceri sau proiecte comunitare. Unul dintre obiectivele proiectului este acela de a crearea o structura asociativa care să sprijine implicarea femeilor din comunităţi dezavantajate în proiecte comunitare şi să faciliteze participarea acestora pe piaţa muncii, în domenii preponderent ocupate de bărbaţi precum gestiunea unei afaceri. Proiectul „Un viitor mai bun pentru femei” este implementat la scara larga, in 20 de judete ale tarii.

Evenimentul se va desfasura marti, 22 noiembire, incepand cu ora 11.00, in cadrul Primariei din Copsa Mica (sala de consiliu), jud. Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu