primăria a semnat noul contract de salubritate şi deszăpezire, în valoare de 10 milioane lei

primăria a semnat noul contract de salubritate şi deszăpezire, în valoare de 10 milioane leiÎn urma unei proceduri de achiziţie organizată de Primăria Municipiului Sibiu pentru atribuirea contractului de furnizare a serviciilor de salubritate şi deszăpezire în municipiul Sibiu fost desemnată câştigătoare asocierea SC Schuster & Co Ecologic/ SC Getesib SA.

Valoarea totală a contractului pentru toţi cei trei ani este de 10.457.100 lei la care se adaugă TVA-ul. Data de începere a contractului este 01.11.2011, iar perioada de derulare a acestuia este de 3 ani.

În cazul deszăpezirii, facturile vor fi emise lunar şi vor reprezenta contravaloarea activităţilor efective pentru deszăpezire, în funcţie de numărul de ieşiri al utilajelor în teren şi de consumul înregistrat de acestea. Ca în fiecare an, municipalitatea va stabili ordinea priorităţii străzilor, în funcţie de mărimea şi volumul de trafic pe care acestea le suportă. Drumurile în pantă sau rampă şi podurile vor fi considerate prioritate.

Ultima oră

Comentariul meu