hotelul de gheaţă sub zodia muzicală în această iarnă. se fac şi igluuri la bâlea lac!

hotelul de gheaţă sub zodia muzicală în această iarnă. se fac şi igluuri la bâlea lac!Hotel of Ice, conceptul avrigeanului Arnold Gunter Klingeis ce a fost numit de specialişti, în urmă cu câţiva ani, “bomba” turistică a anului”, va reveni şi în acest an, pe piaţa de profil din România.

Pasionaţii de călătorie, aer curat, munte şi adrenalină se vor putea bucura, peste puţin timp, de cel mai nou Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac, unicul din Europa de Sud-Est, de evenimentele organizate aici, vor putea servi masa la Ice Restaurant, vor servi băuturile preferate în celebrele pahare de gheaţă sau (de ce nu?!), vor încerca experienţa deosebită dată de petrecerea unei nopţi într-una din camerele obiectivului.
Şi cum s-a întâmplat la fiecare sezon, nici de această dată nu vor lipsi surprizele, elementele de noutate absolută, astfel încât Hotel of Ice să fie mereu atrăgător pentru turiştii români şi străini.
Cel mai important element de noutate din acest an are legătură cu tema Proiectului de Marketing Turistic “Hotel of Ice- Bâlea Lac”, ce va purta numele “ICY SOUNDS”, acesta urmând a constitui nucleul întregului concept.

Zece camere tematice
Ineditul “hotel” va avea şi în acest sezon o formă apropiată de cea a construcţiilor din anii trecuţi, va fi compus din 10 camere, un hol central de dimensiuni mari, precum şi de un bar. Imediat după uşa de acces în obiectiv va fi amenajat un spaţiu de primire a turiştilor. Fiecare cameră va fi numită după un gen muzical, iar decorul întregului hotel va avea la bază elemente muzicale (note muzicale, diferite instrumente muzicale-  chitară, pian, vioară, harpă, saxofon), dj desk, căşti, microfon etc., toate acestea urmând a fi sculptate în gheaţă.

hotelul de gheaţă sub zodia muzicală în această iarnă. se fac şi igluuri la bâlea lac!Frate mai mic pentru hotel
O altă noutate a sezonului la Bâlea Lac va fi şi construirea “satelitului“ de lângă “Hotel of Ice”. Iniţiatorii proiectului s-au gândit ca în acest an să adauge un “frate” mai mic hotelului, astfel că, o construcţie de tip molecular, formată din patru încăperi “iglu” legate între ele, va oferi un plus de atracţie zonei şi mai multă linişte celor ce-şi doresc să înnopteze la Hotel of Ice fără să fie deranjaţi de forfota creată cu prilejul desfăşurării evenimentelor din hotelul principal.
Pentru moment, detaliile viitorului Hotel of Ice din inima Masivului Făgăraş, de la peste 2000 de metri altitudine, sunt doar pe hârtie, iar oamenii aşteaptă zăpada abundentă şi temperaturile foarte scăzute pentru a începe efectiv lucrările de construcţie

Ultima oră

Comentariul meu