update: răzvan marcu pleacă de la antena 1 sibiu după şapte ani de colaborare. radu nechit îi ia locul

update: răzvan marcu pleacă de la antena 1 sibiu după şapte ani de colaborare. radu nechit îi ia loculCunoscutul realizator de talk-show şi emisiuni de divertisment la staţia locală Antena 1 Sibiu a încetat oficial colaborarea cu această televiziune. Deocamdată nu se ştie ce va face mai departe cel mai popular om de televiziune din oraş.

Răzvan Marcu a postat pe pagina oficială de facebook a emisiunii „Raluca şi Răzvan” anunţul prin care rupe colaborarea cu televiziunea Antena 1 Sibiu.

Iată mesajul:

„Dragi prieteni,
mai este putin pana duminica si cred ca e corect ca informatia care urmeaza sa o aflati de la mine si nu direct de la televiziune.
Am decis de comun acord cu Antena 1 Sibiu sa incetam colaborarea noastra incepand de saptamana acesta.
Nu exista vreun motiv ascuns , exista pur si simplu o decizie discutata si asumata cu decenta si de o parte si de cealalta. De altfel nici nu cred ca se putea altfel … ne leaga sapte ani de colaborare profesionala si ceva mai multi de prietenie.
Antena 1 Sibiu va avea un loc special in sufletul meu din teribil de multe motive. Cel mai important ,insa – oamenii ! Adica cei care m-au suportat
( si nu e prea usor 🙂 ) ,cei care m-au certat cand am gresit , cei care ma iubesc si cei care , facandu-le pe toate cele dinainte si altele o mie pe deasupra, au sustinut financiar totul.Le multumesc .
Catre cei care ne priveau la tv, o speranta: ne-ati iubit impreuna, iubiti-ne si separat!
Razvan Marcu”

UPDATE: Plecare confirmată

Vasile Presecan, deţinătorul licenţei de franciză pentru Antena 1 Sibiu, a anunţat că Nicolle Stănese va prezenta o emisiune de duminică în loc de „Raluca şi Răzvan”, iar „Pulsul Adevărului” dispare din noul format. „I-am proopus lui Răzvan Marcu să continue emisiunea de duminică, dar a refuzat”, a spus Presecan în Turnul Sfatului.

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. In sfarsit pupincuristul has left antena :)) nu cred ca il inghite cineva pe acest om arogant si cu propleme de atitudine cand traverseaza centru cu nasul pe sus

  2. nu-i mare paguna, cand o sa aiba stofa de prezentator talkshow atuncea mai zicea lumea ceva in rest ii un 0
    motiv pt care nici nu a evoluat, ca orice om care se respecta intr-un mediu asa de dinamic vrea sa evolueze spre emisiuni si televiziuni mai serioase pe cand omu asta nu a realizat nimic. si iti garantez ca „de comun acord” a fost poate atuncea cand NU ai mai avut ce face si sa ramai la decizia luata de oamenii care au ‘putere’ de decizie asupra personajului tau din antena 1

  3. Eu cred ca e mare pacat! Erau niste emisiuni locale foarte bune, si, spre deosebire de alte televiziuni, echidistante,
    E un „divort” din care pierde si Marcu, pierde si Antena1 Sibiu, si pierd si telespectatorii.

  4. sunt socat. chiar se intampla asta? dar cine e omul asta? si de ce pleaca? oricum e o tragedie. o sa inghetam la iarna din cauza asta.