gaz metan mediaş joacă în cupa româniei cu poli timişoara. iancu nu vine la meci

gaz metan mediaş joacă în cupa româniei cu poli timişoara. iancu nu vine la meciPreşedintele lui Poli Timişoara e bucuros că echipa alb-violetă joacă pe teren propriu în sferturile Cupei, cu Gaz Metan, la câteva zile după ce clubul împlineşte 90 de ani.

Poli Timişoara va juca în antepenultimul act al Cupei României pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş. Şeful clubului bănăţean, Marian Iancu, spune că se bucură doar pentru faptul că partida va avea loc la Timişoara, la două, trei sau patru zile după ce Poli împlineşte 90 de ani (data disputării nu s-a stabilit încă).

E un meci greu, la fel de greu ar fi fost şi dacă picam cu oricare dintre celelalte echipe. Singurul lucru pozitiv e că jucăm la Timişoara, în preajma sărbătorii din 4 decembrie. În rest, nu e ceva deosebit, e un meci de Cupă în care se poate întâmpla orice. Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă în traistă. Va trebui să ne băgăm noi în traistă”, a declarat Iancu.

Poli a învins Steaua în optimi, într-o manieră categorică. Adversarul din sferturi, Gaz Metan, nu este unul cu un nume la fel de sonor precum gruparea roş-albastră, însă şeful clubului viola crede că fotbaliştii vor fi la fel de motivaţi. „Probabil vor juca în faţă la câteva mii de suporteri şi în aceste condiţii nu au voie să nu fie motivaţi”, a spus Iancu.

„Nu vin la meci. Nu depinde rezultatul de venirea mea”, a mai declarat Marian Iancu, care nu a fost prezent la nicio partidă a lui Poli în acest sezon.

Iată programul complet din sferturile Cupei:

Oţelul – FC Vaslui

Rapid – Pandurii Târgu Jiu

Dinamo – Petrolul Ploieşti

Poli Timişoara – Gaz Metan Mediaş

Ultima oră

Comentariul meu