Dragoste în trei la Sibiu si Cluj-Napoca

Dragoste în trei la Sibiu si Cluj-NapocaSibiu si Cluj-Napoca, doua orase ardelenesti cu traditie in gustul de muzica buna, vor gazdui muzica Altfel, cu subiecte tabu, a primei cantarete folk-jazz din Romania, Alina Manole.

Alina Manole prezinta publicului din Sibiu si Cluj noul sau album, “Dragoste in 3” lansat in aceasta toamna la Teatrul Nottara din Capitala.

In linia textelor pe care le scrie si care activeaza zona “interzisa” a relatiilor de iubire, albumul se prezinta ca o provocare la adresa Adevarului pe care cei mai multi dintre noi refuzam sa-l recunoastem atunci cand intensitatea iubirii scade sau cand ne alimentam viata cu secvente de dragoste dincolo de normele sociale acceptate.

Piesele Alinei au fost numite de multe ori “incomode”, dar atmosfera concertelor ei este eleganta, speciala, pe alocuri jucausa si ironica, definind universul feminin caruia i se subscrie artista.

Avandu-i ca invitati pe pianistul Raul Kusak (un muzician exceptional care activeaza atat in zona trupelor consacrate cat si in zona blues-jazz) si pe Claudiu Purcarin (sau Nasu’ de la Sistem, un tobosar minunat a carui ritmica poate fi auzita si pe intregul album “Dragoste in 3”), Alina Manole va oferi inca o data publicului din Sibiu si Cluj-Napoca magia cuvintelor si a unei muzici de clasa, intr-un stil pe care artista l-a introdus si consacrat in Romania.

 

Ultima oră

Comentariul meu