universitatea „lucian blaga” la târgul de cariere din sibiu

universitatea „lucian blaga” la târgul de cariere din sibiuUniversitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, în parteneriat cu Rețeaua TDC, așteaptă toți studenții și absolvenții interesați de descoperirea a noi oportunități de carieră la Târgul de Cariere, ce va avea loc pe 17 și 18 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Aflat la a cincea ediție în Sibiu, Târgul de Cariere este un eveniment pe care Universitatea „Lucian Blaga” l-a susținut în mod constant datorită importanței pe care ULBS o acordă medierii contactului între studenții și proaspeții absolvenți ai Universității și piața muncii.

Prezența Universității „Lucian Blaga” ca singurul partener universitar la Târgul de Cariere din Sibiu este o dovadă a preocupării și responsabilității ULBS  pentru deschiderea, nu doar educațională, a drumului studenților către o carieră de succes.

Evenimentul este unul de referință pentru că le oferă studenților ULBS șansa de a lua contact direct cu angajatorii și de a se raporta la cerințele pieței, dar și pentru că reprezintă un bun indicator al nivelului studenților, feedback-ul primit din partea companiilor participante la târg referitor la gradul de pregătire al studenților fiind unul foarte bun.

La ediția din primăvară( 17-18 martie), și-au depus CV-urile circa 5000 de persoane, dintre care aproximativ 3000 de studenți și proaspeți absolvenți.

Târgul de Cariere va fi deschis joi și vineri, între orele 10:00 și 16:00.

 

Ultima oră

Comentariul meu