doua zile de spectacol la dementor rally show

doua zile de spectacol la dementor rally showSebastian Barbu, Radu David si Marco Tempestini s-au impus in prima zi Alex Filip si Manu Mihalache au triumfat in ziua a doua. Echipa Dementor KTM  a facut spectacol. Timp de doua zile, cei mai buni piloti din competitiile interne au facut spectacol la Dementor Rally Show pe circuitul Funpark.

23 de piloti la Cupa Dacia, sase piloti la clasa 9, si noua piloti  la clasele 11+19 au  luat startul in prima zi a Dementor Rally Show, competitie care s-a desfasurat pe circuitul de rally cross din Sibiu, singurul din Romania unde se pot intrece doua masini in paralel cu startul din acelasi loc.

Lupta de la Cupa Dacia a fost extrem de disputata, mai ales ca la start s-au aflat Francois Delecour, vicecampion mondial, Valentin Porcisteanu, campionul en-titre din Romania, si George Grigorescu, campion en-titre la doua roti motirce. Principalii favoriti au fost insa eliminati in turul doi. In final, victoria la Cupa Dacia i-a revenit lui Sebastian Barbu, care l-a invins in finala pe Istvan Soos. „Am asteptat cu nerabdare rally show-ul de anul acesta, fiindca vroiam sa inchei sezonul cu o victorie in Cupa Dacia. Dupa a doua mansa din calificari am crezut ca trebuie sa abandonez, din cauza unei defectiunii la cutia de viteze, dar echipa Napoca Rally Academy m-a sustinut si datorita lor am reusit sa castig. Le multumesc tuturor celor care m-au sustinut in acest an si lor le dedic victoria de la Sibiu”, a spus Sebastian Barbu. Podiumul la Cupa Dacia a fost completat de Raul Badiu.

La clasa 9 victoria i-a revenit unui pilot sibian, Radu David, care s-a impus in finala, cu scorul de 2 – 0, in fata lui Calin Bucur. „Am luat startul la Dementor Rally Show dupa un sezon excelent in Campionatul National de Slalom Paralel, unde am obtinut titlul de campion la juniori si mi-am dorit sa am o evolutie consistenta in compania unor mari campioni. De dimineata am obtinut timpi foarte buni care m-au plasat pe primul loc al clasei 9, pana in runda a doua, cand au aparut unele probleme tehnice  la masina de concurs. Din fericire am reusit sa le remediem astfel incat sa pot continua cursa. In finala m-am simtit foarte bine, am fost rapid si am obtinut victoria la clasa 9. Sunt fericit pentru rezultat, dar si pentru faptul ca am reusit sa il obtin in conditiile in care masina avea unele probleme”, a spus Radu David

Ultima oră

Comentariul meu