„vremea dragostei, vremea morții“ revine pe scena teatrului din sibiu

„vremea dragostei, vremea morții“ revine pe scena teatrului din sibiuTeatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu prezintă joi, 17 noiembrie, ora 19:00, spectacolul „Vremea dragostei, vremea morții“ în regia lui Radu – Alexandru Nica.

„Vremea dragostei, vremea morții“ are la bază un text scris de Fritz Kater ce a fost votat de un juriu al revistei „Theater Heute“ drept cea mai bună piesă germană a anului 2003. Producția Teatrului Național din Sibiu îi reunește pe actorii Ofelia Popii, Cătălin Pătru, Diana Fufezan, Cristina Flutur, Florin Coşuleţ, Alexandru Malaicu și Bogdan Sărătean într-un spectacol dinamic despre dragoste, pasiune, durere, renunțare și moarte ce își propune să aducă o nouă perspectivă asupra rememorării perioadei comuniste. „E o bucurie să reluăm acest spectacol după mai bine de un an de zile! Mi-a fost dor să vorbim despre frumusețile de zi cu zi din copilăria noastră, iar forța acestui spectacol stă tocmai în actualitatea și sinceritatea acestei povești.“ a declarat Florin Coșuleț în pauza dintre repetiții.

„Vremea dragostei, vremea morții“ a avut premiera în 2006 și a fost nominalizat la premiile UNITER pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar și cea mai bună scenografie. Spectacolul are trei părți (Tineretul unit / Cor, An old movie / Gașca, O dragoste / Doi oameni) și se bucură de contribuția coregrafului Florin Fieroiu și a scenografului Andu Dumitrescu, care semnează și conceptul multimedia pentru această producție. Adaptarea scenariului a fost făcută de regizorul Radu – Alexandru Nica, după o traducere de Alexandru Mihăescu.

Spectacolul are o durată de o oră și cincisprezece minute. Prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere. Biletele au fost puse în vânzare la Agenția Teatrală din bvd. Nicolae Bălcescu, nr. 17 și online pe eventim.ro.

 

Ultima oră

Comentariul meu