cinci şoferi au rămas fără permis în acelaşi loc, pe dn1 la cristian

cinci şoferi au rămas fără permis în acelaşi loc, pe dn1 la cristianDuminică dimineaţa, în decurs de doar 4 ore, pe DN 1, în zona localităţii Cristian, 5 conducători auto au rămas fără permis de conducere pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei legale.

În acest week-end poliţiştii rutieri sibieni din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au acţionat pe timp de zi, cu aparatele radar din dotare, pe DN 1, Cristian-Sălişte, în vederea combaerii şi sancţionării excesului de viteză, principala cauză a accidentelor rutiere soldate cu victime, produse pe raza judeţului Sibiu. Astfel, au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea regimului legal de viteză 133 conducători auto.

Duminică dimineaţa, într-un interval de 4 ore (0830-1230), în acelasi loc, pe DN 1 – Cristian, km. 318, zona cunoscută cu risc accidentogen, 5 conducători auto au fost filmaţi şi înregistraţi de aparatul radar cu o viteza mai mare cu 50 km/h faţă de limita legală, respectiv de 70 km/h.

– la ora 0829, un conducător auto aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în judeţul Alba, a fost filmat şi înregistrat de aparatul radar rulînd cu viteza de 124 km/h;

-la ora 0920, în acelasi loc, alte două autoturisme au fost filmate şi înregistrate de aparatul radar cu viteza de 130 km/h;

– în interval de 3 ore alte două autoturisme au fost filmate şi înregistrate de aparatul radar cu viteza peste limita legală, respectiv 121 şi 124 km/h, limita legală în zona fiind de 70 km/h.

Celor 5 conducatori auto le-au fost reţinute permisele de conducere în vederea suspendării pentru 90 zile, ca masură complementară sancţiunii contravenţionale aplicate.

 

Ultima oră

Comentariul meu