video sala transilvania, neîncăpătoare la spectacolul lord of the dance

Sute de sibieni au participat la cel mai aşteptat eveniment cultural din Sibiu, Lord Of  The Dance. Spectacolul face parte din turneul din România, care a început pe 5 noiembrie la Bucureşti, trecând mai apoi prin Iaşi, Braşov, Sibiu şi se încheie pe 10 noiembrie în Târgu Mureş.

Spectacolul a început la ora 20:00 şi a ţinut mai bine de două ore, timp în care sibienii au făcut poze şi au filmat. Muzica extrem de ritmată şi mişcările foarte bine sincronizate au făcut din acest show un adevărat record cultural pentru oraşul Sibiu. Turneul este organizat de Project Events în colaborare cu European Event Services. De la premiera din 1996, Lord of the Dance a fost văzut de 60 milioane de spectatori din 60 de ţări şi detine recordul celor mai mari încasări din istoria divertismentului.

[nggallery id=775]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. hmmm …niste precizari d-nul Buzdugan:
    1.sala a fost incapatoare…chiar au mai ramas si niste locuri libere…pentru ca unii spectatori au fost nevoiti sa se „urce” pe stalpi ca acolo au avut locurile…penibila organizare.
    2.se scrie „LORD OF THE DANCE” NU „LORD OF THE DANS”…penibil d-nul Buzdugan.
    3. Spectacolul NU a inceput la ora 8 asa cum ati scris…a inceput ceva mai tarziu pentru ca sibienii nostri se miscau cam incet si au intarziat…probabil ca multe „doamne” nu-si gaseau hainele de „blana”

    1. draga cititorule. Multumim frumos pentru sesizarile facute. Greselile au fost remediate. ne cerem scuze pentru ele. Legat de organizare, parerea noastra este ca ar fi cel mai indicat sa sesizati problemele celor care au organizat evenimentul la sibiu.
      Echipa ora de sibiu