veste proastă pentru voința. pedeapsa lui chivulete redusă de la șase luni la șase etape

veste proastă pentru voința. pedeapsa lui chivulete redusă de la șase luni la șase etape“Centralul” bucureştean a atacat decizia Comisie Centrale a Arbitrilor de a-l suspendat pentru o jumătate de an din cauza prestaţiei pe care a avut-o la meciul Petrolul – Voinţa Sibiu 4-1, meci disputat în urmă cu 3 săptămîni.

CCA a judecat memoriul lui Andrei Chivulete şi a decis să-l suspende pentru 6 etape, încadrîndu-l la punctul de regulament care prevede că “arbitrii care compromit spectatorul sportiv prin prestaţia lor vor fi reţinuţi de la delegări între 4 şi 6 etape”. Suspendarea pe 6 luni fusese dictată iniţial pentru că Andrei Chivulete a fost încadrat la articolul de regulament care spune că “arbitrii care au un arbitraj necorespunzător şi care compromit total spectacolul sportiv sau care determină oprirea definitvă a jocului vor fi suspendaţi între 6 luni şi un an”.

Chivulete junior şi-a ispăşit pînă acum 3 etape de suspendare şi va fi “apt” să fie din nou delegat în ultima etapă a turului, programată pe 10-11 decembrie, conform gsp.ro

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. au asteptat putin sa se mai linisteasa apele, caci asa este in romania, iar apoi au intors-o ca la ploiesti. credeti ca leprele din comisii sunt mai buni ca rahatul asta de antrenor? toti sunt pe o mana. niste scursuri ordinare.

  2. Cum dracu????????? pai trebuia scos din fotbal!si astia ii mai si diminueaza suspendarea…….