încasari bune la bugetul local pentru primăria municipiului sibiu

încasari bune la bugetul local pentru primăria municipiului sibiuBugetul administraţiei locale a înregistrat până la data de 7 noiembrie a acestui an o creştere cu peste 10 procente la încasările provenite de la persoanele fizice şi cu aproape 8 procente la încasările de la persoanele juridice în comparaţie cu  perioada similară a anului trecut.

La bugetul local s-au colectat până în prezent 31,4 milioane lei de la persoanele fizice faţă de 28,5 milioane în aceeaşi periodă a anului 2010. De la persoanele juridice Direcţia Fiscală a încasat 56,5 milioane lei faţă de 52,4 milioane lei încasaţi până la aceeaşi dată a anului trecut.

În sumele specificate mai sus sunt incluse şi impozitele pentru mijloacele de transport deţinute de persoane fizice sau juridice din Sibiu. Până în luna noiembrie a acestui an, la bugetul local s-au încasat 5,3 milioane la acest capitol de la persoanelor fizice şi aproape 5,5 milioane de la persoanele juridice. În anul 2011 sunt înregistrate în evidenţele Direcţiei Fiscale 45.780 de mijloace de transport înmatriculate pe persoanele fizice şi 17.876 mijloace de transport înmatriculate pe persoane juridice.

 

Ultima oră

Comentariul meu