carambol cu patru mașini pe dn7 la tălmaciu
Foto - adevarul.ro
carambol cu patru mașini pe dn7 la tălmaciu
Foto - adevarul.ro

Două persoane au suferit vătămări corporale într-un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule. Accidentul s-a produs pe DN 7, în localitatea Tălmaciu.

Accidentul rutier s-a produs în această dimineaţă, în jurul orelor 0715, pe D.N. 7, în localitatea Tâlmaciu. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-au stabilit următoarele:

P. Borin, cetăţean străin, în timp ce conducea un autotren pe DN 7, în localitatea Tălmaciu, nu păstrează o distanţă regulamentară faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, pe un carosabil umed şi timp ploios şi intră în coliziune cu un camion, care a redus viteza de deplasare pentru a permite unui autovehicul să efectueze regulamentar, un viraj la stânga. În urma impactului, autotrenul pătrunde pe sensul opus de mers unde intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, autoturism pe care îl proiectează în alt autovehicul, staţionat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

 

Ultima oră

Comentariul meu