Gazul și Vasluiul s-au anihilat reciproc după 1-1 la Mediaș
Foto: Sebastian Marcovici - Prosport
Gazul și Vasluiul s-au anihilat reciproc după 1-1 la Mediaș
Foto: Sebastian Marcovici - Prosport

Pustai a dat o palmă vedetelor din lot și i-a lăsat pe bancă pe Bawab, Bud, Petre sau Nicandro, după evoluțiile mai modeste ale acestora în ultima vreme. Din păcate pentru gaziști, Sânmărtean & co au venit cu poftă de joc la Mediaș.

Matematicianul a mizat pe ”setea” de joc a lui Bozeșean, Muth, Avram sau Vitinho, în fața unei echipe în care Hizo a băgat pe teren toate vedetele ce au făcut partide memorabile până acum, în Europa League.

Moldovenii au înghesuit bine Mediașul în propriul careu, primele ocazii apărând încă din prima jumate a meciului la poarta lui Vâtcă. Inevitabilul s-a produs în ultimul minut al primei părți, atunci când Wesley l-a lobat frumos pe Vâtcă și a deschis scorul. Vasluiul a trăit periculos. Papp a văzut două galbene și a fost eliminat chiar în prelungirile primei reprize.

Pustai a forțat atacul și l-a băgat pe Bud în locul lui Markovic, dar Hizo a ripostat imediat și a betonat apărarea cu Balaur, Yero Bello fiind cel sacrificat. Ocaziile mari au fost însă tot la poarta lui Vâtcă. Wesley a șutat pe lângă la primul atac după pauză, iar Adailton a trimis în transversală în minutul 50, de la 20 de metri. Matematicianul Mediașului a forțat însă și mai mult și i-a scos și pe apaticii Muth și Vitinho, Bawab și Petre iuțind jocul la mijlocul terenului. Răsplata a venit cu opt minute înainte de final. Bud a împins în poartă o minge din 7 metri și a adus prima remiză în dreptul medieșenilor în acest sezon.

Egalul nu a mulțumit pe nimeni. Vasluiul rămâne departe de Dinamo, iar Mediașul pare să piardă contactul cu prima jumătate a clasamentului.

Ultima oră

Comentariul meu