avalanşă de spectacole de calitate în noiembrie la teatrul gong sibiu

avalanşă de spectacole de calitate în noiembrie la teatrul gong sibiuTeatrul pentru Copii şi Tineret Gong Sibiu îi aşteaptă pe cei mici şi în luna noiembrie la spectacolele realizate special pentru ei. În limba română, germană sau engleză poveştile bine-cunoscute prind viaţă şi le oferă şansa unei aventuri unice.

Hänsel şi Gretel, după fraţii Grimm, are o durata de 50 minute, se joacă în limba română sau germană şi este recomandat copiilor peste 3 ani. Spectacolul în limba română are loc în zilele de 1, 3, 8, 9, 10, 11, 17 şi 18 noiembrie, iar în limba germană în zilele de 2 şi 9 noiembrie.

Pentru copiii cu vârsta peste 7 ani, Teatrul Gong a pregătit spectacolul Cum a devenit Arthur rege. Cu o durată de 45 de minute, acesta prezintă perioada dinaintea Mesei Rotunde şi iniţierea lui Arthur în tainele cunoaşterii, putând fi vizionat în data de 13 noiembrie.

Honey, Sugar and Salt după Petre Ispirescu este un spectacol inspirat din înţelepciunea populară şi se adresează în special copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 12 ani. Spectacolul are o durată de 45 de minute şi se joacă în data de 30 noiembrie 2011. În 2010 actorii Teatrului Gong au participat cu această reprezentaţie la Festivalul Cultural European din Alger şi la Kids Euro Festival de la Washington D.C.

Copiii care doresc să ia parte la jocul actorilor o pot face cu ocazia spectacolului interactiv Jucaţi-vă cu noi din data de 20 noiembrie. Reprezentaţia se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 10 ani.

În luna noiembrie Teatrul Gong participă la trei festivaluri cu spectacolele Honey, Sugar and Salt şi Honig, Zucker und Saltz realizate după basmul Sarea-n bucate de Petre Ispirescu şi în regia Mihaelei Grigoraş. Spectacolele vor avea loc în Azerbaidjan în cadrul Festivalului Internaţional de Păpuşi Baku, în Germania în cadrul Festivalului pentru Copii Nomvebriade şi în India în cadrul EU Cultural Festival Youth and Children Today.

 

Ultima oră

Comentariul meu