vip - alexandru papadopol a furat mireasa şi a jucat o horă în piaţa mare din sibiu

vip - alexandru papadopol a furat mireasa şi a jucat o horă în piaţa mare din sibiuIoana Ginghina şi Alexandru Papadopol au fost invitaţi de onoare, la Sibiu, la nunta surorii Ioanei, Elena. Glumeţ şi pus pe şotii, actorul a furat mireasa şi a jucat o horă cu aceasta în Piaţa mare din Sibiu.

Mai emoţionată decât mireasa, Ioanarecunoaşte că nu şi-a mai putut reţine lacrimile: “Elena este ca şi copilul meu, pentru că î0ntre noi sunt 11 ani, deci am fost pentru ea un fel de sora/mamă. Am plâns ca la nunta mea. Alexandru s-a distrat uitandu-se la mine cum plâng din orice. A zis că nu m-a văzut asa niciodată”, marturiseşte Ioana. Si pentru Alexandru Papadopol, actorul din serialul “Pariu cu viaţa”, difuzat de Pro Tv, petrecerea a fost una reuşită pentru că a dansat cu fiica lui. “Ruxandra a fost parte integrantă a petrecerii, a ajutat la îmbrăcatul miresei, a ţinut lumânarea în biserică împreună cu o altă nepoţică. Seara am dansat împreuna, apoi alături de alţi copii a furat pantoful miresei”, povesteşte tăticul Alexandru.
De altfel, actorul a avut un rol principal în desfăşurarea întregii nunţi. ”Cu o gaşcă de fete am furat mireasa şi Alexandru a fost soferul nostru, dar cum nunţile la Sibiu se fac ziua, nu am ştiut unde să o ducem. Ne-am dus în Piaţa Mare şi pentru ca era cam frig ne-am încins la o horă cu muzica de la maşină. Frumos a fost că toată lumea care era în zonă a intrat în hora noastră, chiar şi turiştii străini care erau acolo. Deşi nu vroia să danseze în văzul lumii, Alexandru nu a avut încotro şi s-a prins în horă”, povesteşte Ioana. sursa: libertatea.ro

Ultima oră

Comentariul meu