locuri de muncă pentru stagiari în danemarca prin ajofm sibiu

locuri de muncă pentru stagiari în danemarca prin ajofm sibiuAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu pune la dispozitia persoanelor  interesate oferta locurilor de munca disponibile in aceasta perioada in Danemarca pentru cetatenii romani.  Sunt oferite 25 de posturi stagiari – lucratori calificati in ferme de crestere a animalelor ( porci, vaci), in sere, in ferme de cultivare a legumelor si fructelor de padure in  diverse regiuni ale Danemarcei.

Candidatii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18-30 de ani, foarte buni cunoscatori de limba engleza si sa fi absolvit in urma cu  maximum un an liceul agricol sau o facultate cu acelasi profil iar carnetul de conducere si experienta in condusul tractorului constituie un avantaj. De asemenea se cere flexibilitate in indeplinirea sarcinilor si a programului de lucru, precum si motivatie pentru munca grea si noi experiente. Durata contactului este cuprinsa intre 6-18 luni, programul de lucru este de 37 de ore pe saptamana iar salariul este de aproximativ 1260 euro brut lunar din care se scad contributia sociala, chiria si impozitul. Unii angajatori ofera cazare langa ferme, contracost iar altii  pot oferii sprijin in gasirea unui loc de cazare in apropierea fermelor.

Persoanele care doresc sa aplice  pentru aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze pana la data de 01.12.2011  Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei  de Munca  Sibiu, str. Morilor nr. 51 A ,jud. Sibiu,cam. 440 et. IV, tel. 0269/210882 int. 119; 0269/237719; fax 0269/230089; e-mail: sb_eures@ajofm.anofm.ro, persoana de contact – asistent EURES Pastor Viorica cu urmatoarele acte :

– copie BI./CI  sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase  luni;

– CV model  EUROPASS  in limba engleza;

– cazier judiciar în original care să ateste că nu are  antecedente  penale (termen de  valabilitate şase luni) ;

– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ,,clinic sanatos”;

– o poză tip paşaport

 

 

Ultima oră

Comentariul meu