el este "noul eric"! un alt brazilian promite să facă senzaţie la gaz metan mediaş

el este "noul eric"! un alt brazilian promite să facă senzaţie la gaz metan mediaşGaz Metan nu mai plânge după golgheterul brazilian plecat în Ucraina. Numărul 27 a fost preluat de vărul acestuia, Vitinho Medeiros, iar suporterii l-au şi poreclit „Noul Eric”. Cei doi brazilieni speră să joace pe viitor împreună.

Un alt brazilian promite să facă senzaţie la Mediaş, după ce Eric de Oliveira a fost desemnat stranierul anului în sezonul trecut. Suporterii Gazului au avut impresia că-l văd din nou pe Eric pe teren în ultimele zile. Vărul său, Vitinho Medeiros, seamănă leit cu fostul golgheter al Gazului. I-a luat şi numărul pe tricou, dar şi coafura şi puţin din stilul de joc. A şi marcat la al doilea meci jucat la Mediaş, în Cupă cu Astra II (scor 1-0), iar suporterii l-au poreclit „Noul Eric”. Atacantul este însă iritat de comparaţie. „Eu nu sunt Eric. Sunt Vitinho. Sunt foarte fericit că mi-a venit cartea verde şi că pot să joc. Îi mulţumesc vărului meu pentru tot ce a făcut pentru mine, fiindcă el m-a ajutat să vin aici şi m-a învăţat multe lucruri”, mărturiseşte Vitinho.

Au jucat împreună la Metropolitano

Cu toate acestea, noul brazilian-vedetă de la Gaz Metan vrea să-l facă uitat pe Eric. „Ştiu că a dat multe goluri aici, dar eu vreau să marchez mai multe decât el. Mai ales că eu sunt atacant, iar el este atacant. Pentru mine însă, Eric este cel mai bun jucător”, susţine noul atacant al Gazului, care regretă că n-a apucat să joace cu vărul său la Mediaş. „Am jucat împreună la Metropolitano, dar aici nu mai era când am venit eu. Poate într-o zi vom juca iar împreună”, speră fotbalistul care a învăţat limba română în patru luni.

Eric face lobby: „e foarte talentat”

Fostul atacant al echipei Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, în prezent la Karpati Lvov, a ţinut să îl laude pe Vitinho. „E foarte talentat şi chiar îmi doresc să mă depăşească şi să marcheze mai mult decât mine. Ştiu că oamenii îl vor primi bine la Mediaş”, a declarat Eric pentru ProSport. Brazilianul plecat în acest an în Ucraina a marcat pentru Gaz Metan Mediaş 23 de goluri în 84 de partide jucate în Liga I.

A fost în probe şi acum trei ani

Vintinho a semnat cu Gaz după ce a fost testat de Pustai, care a cerut un mijlocaş la creaţie în locul lui Eric. De remarcat că şi acum trei ani, în iunie 2008, Vitinho a dat probe la Mediaş, dar Gaz nu s-a înţeles cu Metropolitano pentru transferul atacantului. „E un jucător de mare perspectivă, sper să îi ţină locul lui Eric”, l-a lăudat Pustai. sursa: Prosport

Deocamdată, asemănarea dintre cei doi e că dau goluri. Să sperăm că şi Vitinho va ajunge încet-încet om de bază
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu