topul mârlanilor: şoferul maşinii b 25 tou parchează unde-i vor muşchii

 topul mârlanilor: şoferul maşinii b 25 tou parchează unde-i vor muşchiiŞoferul maşinii de pază ALISTAR B 25 TOU, a parcat fix pe trecerea de pietoni de pe Tribunei, colţ cu Xenopol.

Nu i-a păsat nici de pietoni şi nici de regulile de circulaţie, aşa nesimţire mai rar vedem. Nu ştim cât de grăbit a fost respectivul şofer, dar cu siguranţă nu a învăţat la firma care lucrează că maşinile de serviciu se parchează în locuri pe unde în mod normal numai pietonii au voie să circule.

Şi ca să înlăturăm orice comentariu de genul: “Era în misiune, avea avarile pornite”, am realizat şi un material video.

 

topul mârlanilor: şoferul maşinii b 25 tou parchează unde-i vor muşchiiIa atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii