voinţa s-a bătut singură la piatra neamţ. sibiu a pierdut cu 2-1 în faţa ceahlăului

voinţa s-a bătut singură la piatra neamţ. sibiu a pierdut cu 2-1 în faţa ceahlăuluiVoinţa a făcut o primă repriză bună sub Pietricica şi a şi marcat în prelungiri, Grigorea transformând un penalty scos de Lungu. Nemţenii au revenit însă mai motivaţi de la vestiare şi au învins cu 2-1, golurile gazdelor venind pe fondul unor grave erori în defensiva echipei lui Pelici.

Sibiu a început bine partida disputată în Moldova, dar a încheiat-o cum nu se putea mai prost. Voinţa a pus probleme în ataca în prima repriză, Lukanovic fiind clar atacantul ce care Sibiul avea nevoie.

Croatul a fost incisiv, a şutat periculos la poartă şi a şi pasat excelent în câteva situaţii, alegerea lui în atac în detrimentul lui Coman saual nefericitului Matei.

Darko a avut ocazia cea mai mare cu puţin timp înainte de pauză, dar golul a picat după o acţiune prelungită de atac în careul Ceahlăului. Lungu a scos un penalty transformat de Grigore şi se părea că Voinţa va pleca din Moldova cu puncte.

Bădescu şi Constantinescu s-au opus însă şi au marcat în numai şapte minute de la reluarea meciului, golurile victoriei după două greşeli de marcaj, la cel de al doilea gol Dănălache ieşind şi el hazardat din poartă.

Sibiu revine astfel acasă fără niciun punct, iar pentru Voinţa urmează un meci extrem de dificil, etapa viitoare, acasă, cu FC Braşov

Ceahlăul Piatra Neamţ:

Villadsen – Dumitraş, Forminte, Cazan, Barna – Achim, Monroy (Bădescu ’46) – Constantinescu (Onciu ’89), Cebotaru, Stana – Gafiţa (Omerbegovici ’90+2). Antrenor: Constantin Enache

Voinţa Sibiu:

Dănălache – Sg. Bar, Tînc, Maghici, Grigore – Beza, Tătar, Nicola, Lungu (Burlacu ’68) – Antohi (Cigan ’75), Lukanovici (Neguţ ’81). Antrenor: Alexandru Pelici.

Cartonaşe galbene: Gafiţa ’90+1 / Grigore ’38

Arbitri: Marius Bocăneală (central) – Eduard Ungureanu, Valentin Avram (asistenţi) – Emil Voicu (rezervă)

Observatori: Gheorghe Moise, Mario Agiu.

La meci au asistat aproximativ 1.000 de spectatori.

Ultima oră

Comentariul meu