vadim tudor la sibiu: canonizarea lui şaguna s-a politizat pentru că băsescu a vorbit în biserică

vadim tudor la sibiu: canonizarea lui şaguna s-a politizat pentru că băsescu a vorbit în bisericăLiderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, sâmbătă, după canonizarea Mitropolitului Andrei Şaguna, că reprezentanţii Mitropoliei Ardealului au politizat evenimentul întrucât i-au permis preşedintelui Traian Băsescu să ia cuvântul în Catedrala Mitropolitană din Sibiu, unde a avut loc ceremonia.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a participat, sâmbătă, la Catedrala Mitropolitană din Sibiu, la ceremonia de canonizare a Mitropolitului Andrei Şaguna, la finalul căreia şeful statului a vorbit despre personalitatea lui Şaguna.

La ieşirea din catedrală, Corneliu Vadim Tudor i-a criticat vehement pe reprezentanţii Mitropoliei Ardealului care i-au permis preşedintelui Traian Băsescu să ia cuvântul în biserică.

vadim tudor la sibiu: canonizarea lui şaguna s-a politizat pentru că băsescu a vorbit în biserică

vadim tudor la sibiu: canonizarea lui şaguna s-a politizat pentru că băsescu a vorbit în biserică„A ajuns să vorbească în biserică, nu mai poate vorbi în public că-l huiduie lumea şi a ajuns să vorbească în biserică. Acest eveniment a fost politizat”, a spus el. Vadim Tudor a afirmat că i-a spus Mitropolitului Ardealului, IPS Laurenţiu Streza: „Nici nu vreau să vă mai văd în ochi”. El a adăugat că „au intrat toate geamparalele să vorbească în biserică”. Liderul PRM a criticat şi prezenţa numeroaselor forţe de ordine.Preşedintele Traian Băsescu a asistat, sâmbătă, la slujba de canonizare a Mitropolitului Andrei Şaguna, care s-a desfăşurat la Catedrala Mitropolitană din Sibiu, unde s-au adunat aproximativ 10.000 de persoane. sursa: Mediafax

Ultima oră

Comentariul meu