lăsaţi maşinile acasă în noaptea asta! ipj sibiu face cea mai amplă acţiune pe alcool din acest an

lăsaţi maşinile acasă în noaptea asta! ipj sibiu face cea mai amplă acţiune pe alcool din acest anIn noaptea de 28 spre 29 octombrie 2011, pe drumurile nationale din judetul Sibiu (DN 1 Cristian, Sacel, Saliste, Bradu, Avrig, DN 7 Talmaciu, Boita), in municipiile Sibiu şi Medias, dar şi în oraşele Cisnadie, Ocna Sibiului şi Agnita, are loc o ampla actiune pe linia combaterii consumului de alcool de catre conducatorii auto.

Acţiunea are loc şi în localitatile rurale (Selimbar, Mohu, Sibiel, Apoldu de Jos, Sura Mare, Sura Mica, Slimnic, Racovita, Turnu Rosu, Mosna, Blajel, Dirlos) politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu vor desfasura o ampla actiune pe linia combaterii consumului de alcool de catre conducatorii auto.

Actiunea se va desfasura in intervalul orar 20:00-04:00, politistii rutieri din cadrul birourilor si formatiunilor de politie rutiera, fiind ajutati de politisti ce au calitatea de “politist rutier” din cadrul Sectiilor de Politie Rurala.

In mun. Sibiu, actiunea se va desfasura pe b-dul Vasile Milea, b-dul Corneliu Coposu, Calea Dumbravii, str. Bilea, Stefan cel Mare, Semaforului, Piata Cibin, Gusterita, Calea Surii Mari, Calea Surii Mici. O atentie deosebita se va acorda si zonelor in care sunt situate campusurile universitare: b-dul Victoriei, str. Vasile Aaron.

Datorita activitatilor coercitive desfasurate continuu pe aceasta linie de catre politistii rutieri, numarul accidentelor rutiere soldate cu victime a scazut: de la inceputul anului si pana in prezent, pe raza judetului Sibiu, ca urmare a consumului de alcool de catre conducatorii auto s-au produs 5 accidente rutiere grave soldate cu ranirea a 5 persoane, astfel inregistram o scadere de -6 accidente rutiere grave, -2 persoane decedate si -10 raniti grav.

 

Ultima oră

Comentariul meu