raed arafat s-a întâlnit cu prefectul horaţiu răcuciu ca să discute problema lucrărilor de la maternitate

raed arafat s-a întâlnit cu prefectul horaţiu răcuciu ca să discute problema lucrărilor de la maternitateJoi, la sediul Ministerului Sănătăţii, secretarul de stat, d-l Raed Arafat, s-a întâlnit cu prefectul Horaţiu Răcuciu, cu ocazia şedinţei de analiză a stadiului în care se află realizarea proiectului necesar lucrărilor de renovare a Clinicii de obstetrică-ginecologie, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Au fost de faţă proiectantul şi executantul lucrărilor de renovare. Având în vedere importanţa acestor lucrări, prefectul Răcuciu a insistat în a solicita urgentarea finalizării proiectului.

„În cadrul discuţiilor, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, ai proiectantului SERVCOM, Bucureşti, precum şi ai executantului VAMED (Austria), în asociere cu VALVE, Brăila, au stabilit ca luni, 31 octombrie, proiectul final să fie prezentat Ministerului, urmând ca acesta să-l pună la dispoziţia executantului. De altfel, în perioada următoare, personal îl voi ţine la curent pe secretarul de stat Arafat, cu modul în care concluziile de astăzi vor fi duse la îndeplinire”, declară prefectul Horaţiu Răcuciu.

Ultima oră

Comentariul meu