Profesorul universitar Tiberiu Costăchescu şi-a lansat Miercuri , 26 Octombrie, cartea intitulată “Mişcarea naţional-liberală din Românaa (1944-1948).

Profesor universitar al Facultăţii de Jurnalistică Sibiu, Tiberiu Costăchescul şi-a lansat cartea “Mişcarea naţional-liberală din România (1944-1946) în corpul B al Bibliotecii Astra. Această carte a fost totodată şi lucrarea sa de doctorat.La eveniment au fost prezenţi: Prof dr. Corvin Lupu, Dr. Sorin Radu, Dr. Alexiu Tatu, Dr. Vasile Crişan dar şi alţi istorici sibieni.

Autorul a prezentat atât cartea cât şi volumul imens de lucru. A subliniat prin acest lucru anii pe care i-a petrecut prin biblioteci şi arhive. Le-a mulţumit şotiei şi ficei sale pentru tot sprijinul acodat în scrierea acestei cărţi. Cei prezenţi au fost invitaţi la o degustare de scoverzi şi la un pahar de ţuică sau vin.

“Este sfântul Dumitru, am ales nu întâmplător această zi.Şi pentru că port acest nume dar şi în amintirea bunicului meu, învăţătorul de la Huşi, Dumitru Costăchescu.” a declarat autorul cărţii

“Este o mare bucurie pentru un profesor, nu profesor universitar, profesor de şcoală generală sau liceu, când unul dintre elevii lui a ajuns să te invite la o lansare de carte. Eu am această bucurie şi mi-o manifest din plin” a declarat Dr. Vasile Crişan

Ultima oră

Comentariul meu