topul mârlanilor: un meseriaş de la hoco a blocat trotuarul pe rennes. vezi imagini incredibile!

Nici nu a redeschis bine primăria strada Rennes că deja au şi apărut şoferii care parchează cum vor şi pe unde găsesc de cuvinţă. Priviţi vă rugăm la acest Logan lăsat cu tupeu şi în poarta unei case şi pe aproape tot trotuarul.

Dragi cititori ai Ora de Sibiu, cu dezamăgire vă informăm că niciodată în dragul nostru oraş nu vom scăpa de şoferi care pot fi daţi liniştiţi ca exemple de cum să NU parcăm pe arterele Sibiului.

Marţi, 25 octombrie, pe la 10.00 dimineaţa aşa, un Logan cu numere de Mureş, stătea parcat într-un loc în care de obicei, normal ar fi să nu fie pusă nici măcar o trotinetă.

Oare şoferul care a parcat în asemenea hal încât nici pietonii nu puteau circula, face la fel şi la el acasă în Mureş?[nggallery id=768]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Comentariul meu