mirano deschide în luna noiembrie un magazin la sibiu

mirano deschide în luna noiembrie un magazin la sibiuMirano Gallery, divizia de fashion a Mirano Group, şi-a intensificat activitatea în a doua jumătate a lui 2011 prin deschiderea de magazine monobrand şi multibrand în cele mai importante centre comerciale din ţară, printre care și Sibiu, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, dacă în Bucureşti brandul favorizat a fost până acum Mirano, prin deschiderea a două noi magazine în Afi Palace Cotroceni şi City Mall, politica generală de extindere a cuprins şi celelalte branduri din portofoliu.
Magazine dedicate Kipling, Delsey şi Mirano au fost deschise în cel mai nou mall din vestul ţării, Galleria Mall Arad, centru comercial inaugurat la începutul lunii octombrie.
Revenirea la magazinul multibrand – cu produse Mirano, Delsey şi Sonada s-a produs tot în octombrie prin deschiderea celui de-al doilea magazin din Piteşti, în galeria comercială Jupiter City iar pentru luna noiembrie se va continua cu alte două deschideri în Sibiu şi Craiova .
Pentru sfârşitul acestui an, Mirano Gallery mai are în plan cel puţin două inaugurări de magazine, reimprospătarea colecţiilor brandurilor din portofoliu şi extinderea pe un alt segment de al pieţei retail de fashion.

Ultima oră

Comentariul meu