video:hămbășan cadorisit de ziua lui cu prima victorie a voinței pe teren propriu. vezi rezumat și declarații!

Dupa ce etapa trecută sibienii au pierdut la Ploiesti cu 1-4 și au acuzat un arbitraj defavorabil, pe teren propriu Voința a învins sâmbătă după un meci frumos pe nou-promovata, Concordia Chiajna. Voința a ieșit astfel din zona retrogadării.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Coman, în minutul 43, cu un şut din aproximativ 7 metri, după o centrare de pe partea dreaptă.

Concordia Chiajna a rămas în inferioritate numerică, în minutul 32, când Muzac a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben, la un duel cu Beza.

În minutul 55, şi de la Voinţa Sibiu a fost eliminat un jucător, Iulian Popa, după al doilea cartonaş galben primit în urma unei intrări la un adversar.

Cartonaşe galbene: I. Popa ’51, ’55, Dâlbea ’59 / Muzac ’27, ’32, Pană ’85

Cartonaşe roşii: I. Popa ’55 / Muzac ’32

Arbitri: Marius Avram (central) – Florin Păunescu, Ciprian Danşa (asistenţi) – Zoltan Erdei (rezervă)

Observatori: Vasile Curt, Romeo Pascu.

Diniţă sare la gâtul lui Avram: „Un astfel de arbitraj poate distruge familii”

Antrenorul Concordiei, Laurenţiu Diniţă l-a criticat dur pe Marius Avram, pe care l-a acuzat că l-a eliminat prea uşor pe Muzac în minutul 31, pentru două „galbene”.

„Nu mă pot abţine să nu comentez arbitrajul, deşi în general nu o fac. Un astfel de arbitraj poate distruge familii… Noi dăm totul pe teren, muncim, iar ei lovesc de obicei în echipele mici… Nu a fost corectă eliminarea lui Muzac. Felicit Sibiul, dar dacă ar fi fost egalitate pe teren poate că rezultatul ar fi fost altul”, a declarat Diniţă.

Pe de altă parte, sibienii s-au abţinut să comenteze prestaţia lui Avram. „A fost un meci greu, jucătorii au trebuit să fie pregătiţi din punct de vedere psihic din cauza punctele pierdute până acum. Am meritat victoria . Nu comentez arbitrajul”, a spus Darius Miclea, antrenor secund la Sibiu.
În actul secund şi sibienii au rămas în 10 oameni, după ce Iulian Popa a văzut în minutul 55 al doilea cartonaş galben.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. „Un meci frumos”???…A fost un meci chinuit, preferam meciuri frumoase si victorii spectaculoase in Liga2, unde valoric ne este locul…