voința vrea să îi facă finanțatorului hămbășan cadou, prima victorie acasă în liga 1 cu chiajna

voința vrea să îi facă finanțatorului hămbășan cadou, prima victorie acasă în liga 1 cu chiajnaAlex Pelici cere pragmatism și luciditate din partea atacanților în fața porții. Sibiul joacă sâmbătă de la ora 15.00, acasă cu Concordia Chiajna. Sârbul Lukanovic nu a fost încă legitimat la Voința.

Tehnicianul Voinței Sibiu speră ca echipa lui să reputeze primul succes pe teren propriu în această primă ediție de liga 1 din istoria echipei. ”Este un meci foarte important pentru noi, acesta cu Chiajna. Îmi doresc să obținem prima victorie acasă în liga 1. Suntem conștienți că trebuie să dăm goluri ca să învingem. Din păcate în continuare ratăm prea mult și așa se face diferența. Vreau ca în special jucătorii din atac să aibă reușite de care să se bucure toată lumea. De la ei avem așteptări. Obiectivul este în continuare pentru noi, salvarea de la retrogradare. Suntem pe 16 și asta nu e bine”, a spus Pelici.

Acesta a mărturisit că a avut zilele acestea o discuție cu finanțatorul Hămbășan, depre situația în clasament a echipei. ”Joi a fost ziua de naștere a dânsului și sperăm ca sâmbătă să îi oferim un cadou, respectiv prima victorie pe teren propriu în liga 1. Din păcate nu am rezolvat încă transferul lui Lukanovic. Sper să îl avem în regulă pentru meciul cu Ceahlăul”, a mai spus antrenorul sibienilor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu