GALERIE FOTO: Gaz letal pentru Gașca Nebună. Mediașul a învins Sportul cu 3-1

GALERIE FOTO: Gaz letal pentru Gașca Nebună. Mediașul a învins Sportul cu 3-1Bud, Avram și Frăsinescu au adus trei puncte ce îndepărtează Mediașul lui Pustai de subsolul clasamentului ligii 1. Sportul a jucat frumos dar nu a reușit să puncteze decât odată, din penalty în poarta lui Vâtcă.

Întorși din nou cu coada între picioare din deplasare de la Tg. Jiu, medieșenii au sperat să se îndepărteze de zona periculoasă a nisipurilor mișcătoare din zona retrogradării, printr-un succes cu Sportul lui Timofte.

Numai că studenții nu și-au vândut deloc ieftin pielea. Ba mai mult, au avut și marile ocazii chiar în debut de primă repriză, când Curelea a reluat frumos din 6 metri, iar Vâtcă a reținut în extremis de pe linia porții. Bud și-a adus însă aminte că s-a întors la Mediaș ca să îl facă uitat pe Eric și a reluat spectaculos cu capul din 6 metri o centrare perfectă a lui Ciucă, cu toată opoziția lui Popescu, în minutul 26. Șase minute mai târziu, Petre l-a lansat bine pe Bawab pe dreapta, iar acesta a centrat perfect pentru prima reușită a lui Avram în tricoul grupării lui Pustai. Ferfelea a readus însă Sportul în joc în minutul 38, după ce a transformat un penalty scos tot de el și acordat ușor de centralul Miclos Nagy.

După pauză meciul a fost la fel de deschis ca și în prima parte. Mai norocoși au fost însă tot medieșenii. Frăsinescu a trimis o boltă cu capul din 10 metri, după o centrare a lui Petre, cu 15 minute înainte de final și a pecetluit practic soarta partidei.[nggallery id=763]

Ultima oră

Comentariul meu