Agenţii de pază ai complexului Dumbrava au reţinut un minor

Agenţii de pază ai complexului Dumbrava au reţinut un minorMare zarvă ieri în faţa magazinului Dumbrava, acolo unde un tânăr a fost reţinut de agenţii de pază. 

Agenţii firmei SSP Nemo Investigo au acţionat în forţă pentru înlăturarea acestui tânăr de pe terasă. L-au condus pe minor în biroul lor de pază, unde au stat mai bine de 15 minute. Au chemat chiar şi poliţia. După venirea poliţiei, tânărul a fost condus la Inspectoratul General de Poliţie.

“Ieri, 20 oct, la ora 16.00, prin Sistemul Unic Apel de Urgenta 112, a fost sesizat un incident in fata magazinului Dumbrava, la fata locului fiind directionat cel mai apropiat echipaj de politie. La fata locului, agentii de politie au stabilit faptul ca, la solicitarea unui agent de paza al magazinului, un tanar cu un skateboard a refuzat sa parasesca spatiul din fata magazinului Dumbrava, intre cei doi existand un conflict verbal, in cadrul caruia tanarul i-a adresat cuvinte jignitoare agetului de paza. Discutia dintre cei doi era lagata de cererea agentului de paza de a folosi terenul de skateboard si nu spatiul din fata magazinului.

Tanarul aflat pe skateboard a fost sanctionat contravetional cu amenda in valoare de 200 de lei in baza Legii nr. 61/1991 pentru adresarea de cuvinte jignitoare. “ a declarat Luciana Balteş, purtător de cuvânt IPJ Sibiu

Vezi întreaga poveste pe Furios4you Blog

Ultima oră

Comentariul meu