TOPUL MÂRLANILOR: Mercedes S 320 parcat cu tupeu la intrarea în Casa de Cultură

TOPUL MÂRLANILOR: Mercedes S 320 parcat cu tupeu la intrarea în Casa de CulturăNu ştim de la ce vine numărul SB 84 SFF, dar ştim că proprietarul sau şoferul lui îşi permite să parcheze pe unde doreşte, chiar dacă semnul de interzis este postat pe asfalt la dimensiuni extrem de mari.

Ştim că este greu să găseşti un loc de parcare în municipiul nostru, mai ales când vine vorba de zonele centrale ale Sibiului.

Nu înţelegem însă lipsa crasă de bun simţ mai ales din partea celor care au maşini de lux şi se presupune că ar fi pe undeva normal să fie un exemplu pozitiv, ca să mai spulbere din „mitul” cum că bogaţii sunt aroganţi şi atunci când sunt la volan.

TOPUL MÂRLANILOR: Mercedes S 320 parcat cu tupeu la intrarea în Casa de CulturăUn astfel de exmplu este cel oferit în acest caz.

Zilele trecute Mercedesul din imagine era parcat pe un loc unde nici staţionarea nu este permisă.

Poate se îndură şi cei de la Biroul de Ridicări Auto să mai treacă din când în când şi prin faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.

 Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică