rock fm da un chopper de 30.000 de euro făcut la sibiu unui mare rocker

rock fm da un chopper de 30.000 de euro făcut la sibiu unui mare rockerDe astazi, Rock FM ofera un pasaport spre libertate celor care nu au uitat sa viseze: un chopper in valoare de 30.000 de euro, cu motor Harley-Davidson i personalizat cu insemnele Rock FM. hopper-ul, care a fost realizat de Choppers Life din Sibiu, este in valoare de 30.000 de euro, fiind personalizat cu insemnele Rock Fm si dotat cu un motor Harley-Davidson.

Cu totii am fost adolescenti rebeli, anti-sistem pana in maduva oaselor, visand la o viata libera. Undeva, pe drum, muli ne-am oprit din visat. Unora ne-a ramas doar muzica, printre rapoarte, sedinte, obligatii. Rock FM ii invita pe toti cei care au spirit liber sa-si impartaseasca visul neimplinit.
Timp de patru saptamani, ascultatorii postului de radio se vor putea inscrie la concurs pe pagina de internet rockfm.ro. Participantii la concursul Rock FM trebuie sa completeze un formular cu numele, prenumele, varsta, localitatea si datele de contact. De asemenea, concurentii trebuie sa isi descrie in cateva randuri visul neimplinit si sa uploadeze o fotografie proprie.
Visul fiecarui participant la concurs va fi postat pe rockfm.ro, unde va putea fi votat de vizitatorii site-ului. Castigatorul chopperului Rock FM va fi desemnat, pe baza voturilor acumulate, la data de 11 noiembrie 2011.
„Urmeaza-ti visul, ia viaa de coarne si inscrie-te la concurs pe rockfm.ro. Rock Fm isi ofera un pasaport spre libertate, un chopper cu care sa-ti continui drumul si visele”, ii indeamna pe ascultatori realizatorul matinalului Rock in the Morning, Lucian Boariu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. sunteti cei mai buni sincer. inainte imi selectam melodi care sa le ascult in timp ce eram la comp. acum de cand sunteti voi doar dau clic pe voi si va ascult non stop. Bravo voua chiar trebuia asa un post.