ei sunt concurenţii care luptă pentru un loc în finala x factor. vezi ce îi așteaptă!

Galele live X Factor se apropie cu paşi repezi, însă până la ele concurenţii mai au de trecut un hop: vizita la casele juraţilor, etapa în urma căreia vor fi aleşi cei 12 finalişti. Telespectatorii vor fi părtaşi sâmbătă la alegerea finaliştilor, urmărind de la 20.20, X Factor la Antena 1.

Au fost 600, au rămas apoi 260, pentru ca sâmbăta trecută să fie desemnaţi cei 24 de semifanlişti. Dintre aceştia, doar jumătate vor avea însă şansa să convingă juriul şi publicul că merită să câştige X Factor, suţinând concerte live în timpul galelor finale. Până acolo însă, concurenţii X Factor mai au de trecut un hop: penultima etapă a concursului, vizitele la casele juraţilor.

Competiţia a devenit de acum mult mai acerbă. Pe lângă concurenţa dintre participanţi, intervin acum în joc şi orgoliile juraţilor de vreme ce fiecare dintre ei va fi mentorul uneia dintre cele trei categorii de concurenţi: a celor cu vârsta sub 25 de ani, a celor cu vârsta peste 25 de ani şi a grupurilor. Concurenţii din fiecare categorie vor merge în vizită la casa juratului care le va fi îndrumător şi vor petrece împreună două zile la finalul cărora vor fi aleşi patru finalişti din fiecare categorie.

Cei 24 de concurenţi vor primi de la mentorul lor melodia pe care o vor avea de interpretat, vor avea la dispoziţie aproape două zile să o repete şi, în final vor trebui să-şi convingă juratul, cât şi pe invitatul acestuia că merită să ajungă în galele live. Telespectatorii vor putea urmări vizitele concurenţilor la casele juraţilor şi vor afla cărui jurat îi revine fiecare categorie urmărind sâmbătă, de la 20.20, X Factor la Antena 1.

Super show-ul de la Antena 1 a condus şi sâmbătă, 15 octombrie, topurile de audienţă, cu o cotă de piaţă medie de 15,8% de procente la nivelul targetului all urban şi un rating mediu de 6,3%, lăsând pe locul al doilea principalul competitor, Pro TV, care a înregistrat doar 12,9% procente share şi un rating de 5,1% procente. 1.033.000 de telespectatori din mediul urban urmăreau în minutul de aur, la 22:15, X Factor, emisiunea înregistrând un vârf de audienţă de 8,9% rating şi 21,6% cotă de piaţă. În cadrul ediţiei de sâmbătă X Factor, telespectatorii au urmărit imagini din timpul taberei de pregătire, trei zile în care concurenţii au trecut prin diverse probe şi eliminări.

VEZI ÎN GALERIE CINE EVOLUEAZA SÂMBĂTĂ

[nggallery id=756]

 

Ultima oră

Comentariul meu