aiesec recrutează 50 de noi membrii la sibiu

aiesec recrutează 50 de noi membrii la sibiuJoi, 20 octombrie, ora 18:00, va avea loc  în cadrul Facultății de Medicină un Big Picture, adică o prezentare  a   AIESEC-ului, istoriei sale, principalele obiective ale organizației, cele patru programe ale organizației (Team Leader Programme, Team Member Programme, Global Community Development Programme, Global Internship Programme) și avantajele de a fi membru în organizație.

Asociația studențească internațională, AIESEC a  început recrutarea de toamnă.  Desfășurată sub sloganul ” “Initiatives change everything, everywhere!” , Campania are principalul scop de a  oferi studenților din Sibiu ocazia de a participa la programele oferite de AIESEC SIBIU și se desfăsoară în perioada 10 -27 octombrie.

Campania își propune aducerea în organizație la nivel local a 50 de membri noi.

Până acum s-a mers în recrutare la Facultatile  de Litere, Științe, Jurnalistică și Drept, urmând ca în următoarea săptămână sa se meargă la Inginerie, Sociologie Științe Economice, dar și la Universitățile Alma Mater și Româno-Germană.

Miercurea viitoare va fi organizată la Alma Mater altă prezentare generală a organizației, tot la ora 18:00.

AIESEC este o organizație care sprijină inițiativa, este încrezătoare în potențialul studenților de a aduce un impact în societate. Organizația oferă studenților un cadru unde își pot descoperi și dezvolta abilitățile și de a se specializa pe o anumită arie.

Ultima oră

Comentariul meu