adevărul a decis să închidă oficial săptămânalul ads sibiu

adevărul a decis să închidă oficial săptămânalul ads sibiuConducerea Adevărul Holding a anunţat marţi, 18 octombrie, că în perioada următoare se va concentra pe dezvoltarea proiectelor de succes, menite să-i consolideze poziţia de lider, se arată într-o informare postată pe paginademedia.ro.

“Astfel, având în vedere că de la jumătatea acestui an ziarul Adevărul are un conţinut mai bogat în ştiri locale şi regionale, Adevărul Holding a decis să înceteze publicarea săptămânalului ads.

Echipele locale vor avea în continuare un rol esenţial, realizând de luni până vineri cele 13 ediţii metropolitane şi regionale ale ziarului Adevărul. De asemenea, ziariştii din redacţiile locale contribuie cu ştiri, reportaje şi anchete la site-ul media numărul 1 din România, www.adevarul.ro, precum şi la cele 39 de secţiuni locale ale acestuia.

Ediţia tipărită a ziarului Adevărul este astăzi prima alegere pentru mai mult de jumătate de milion de cititori zilnic, iar adevarul.ro este cel mai vizitat site media din România. De asemenea, Adevărul are, de la mijlocul anului 2011, cea mai atractivă ediţie de weekend, tipărită în 128 de pagini, cu informaţii diverse, pentru toate gusturile.

Nu în ultimul rând, Adevărul Holding îşi orientează resursele pentru dezvoltarea dimensiunii sale multimedia, completându-şi recent canalele de comunicare ale trustului o dată cu lansarea postului de radio Click FM”, se arată în comunicatul postat pe paginademedia.ro.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu