fostul antrenor al voinţei sibiu, marius baciu, preia flacăra făget în liga 3

fostul antrenor al voinţei sibiu, marius baciu, preia flacăra făget în liga 3Marius Baciu, fost antrenor la Voinţa Sibiu, Pandurii Tg Jiu şi  Poli Iaşi şi care la vârsta de 36 de ani are propria sa şcoală de fotbal, CS Marius Baciu, fondată în urmă cu peste 5 ani, a acceptat luni după-amiază să preia pe o perioadă de un an şi jumătate nou-promovata timişeană în C5 Flacăra Făget, rămasă fără antrenor în urmă cu 10 zile, în urma demisiei lui Adrian Săvoiu.

Baciu, care promova din liga a treia la cârma actualei prim-divizionare Voinţa Sibiu, va debuta la cârma Flacărei cu ocazia deplasării de sâmbătă în fieful reputatei FC Hunedoara, condusă de experimentatul cuplu de antrenori timişoreni Aurel Şunda – Remus Steop, neputând însă conta pe serviciile lui Demian şi Speroni, suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, patru la număr.

Medieşeanul Baciu, care s-a lansat ca jucător cu Inter Sibiu iar de la stelişti a avut un periplu european incluzând staţionări pe la OSC Lille şi Oberhausen, revenind ulterior în ţară la Oţelul, “U” Cluj şi Gaz Metan Mediaş, va fi secondat pe banca făgeţenilor de Flavius Boroncoi, un ex-mijlocaş al medieşenilor. “Sperăm să ne clasăm cât mai sus în ierarhia la încheierea turului. Suntem într-o situaţie destul de delicată, la -3 în clasamentul adevărului, dar consider că am dat o lovitură nu doar de imagine, convingând un antrenor licenţiat şi care a activat şi în eşaloane superioare să preia echipa noastră. Este o mare realizare pentru Flacăra faptul că Marius Baciu a fost de acord să preia echipa iar raportat la condiţiile sale s-a declarat mulţumit de ceea ce a găsit la Făget, considerând că se prezintă bine pentru nivelul Diviziei C”, a spus Marian Trăiculescu, conducător al nou-promovatei.

Baciu a asistat sâmbătă la jocul câştigat de Flacăra la Făget, 4-2 cu Gloria CTP Arad, în care gazdele au revenit de la 0-2, iar de marţi va conduce primul antrenament al noii sale echipe, după ce debutul sezonului îl găsea doar pentru puţin timp la divizionara B ieşeană din seria estică. Baciu, care a mai antrenat printre alţii şi pe alba-iulieni, s-a regăsit pe o listă de candidaţi contactaţi de mai marii Flacărei la începutul săptămânii trecute, când, înafara lui “Jerry” Gane, care n-a fost interesat de ofertă, s-au purtat discuţii şi cu Ovidiu Lazăr respectiv Gheorghe Ghiţ. sursa: sporttim.ro

Ultima oră

Comentariul meu