Gaz fără vlagă la Tg. Jiu. Mediașul a pierdut cu 0-1. Pustai și-a criticat jucătorii

Gaz fără vlagă la Tg. Jiu. Mediașul a pierdut cu 0-1. Pustai și-a criticat jucătoriiFotbalul a fost scump la vedere la Tg. Jiu, acolo unde Pandurii şi Gaz Metan au oferit unul din cele mai slabe meciuri ale lor din acest sezon. Deşi mai insistenţi, gorjenii nu au mai fost nici pe departe la fel de inspiraţi ca în etapele precedente. Mediașul a făcut probabil cel mai slab meci din acest sezon, în deplasare.

Poticneli multe în preajma careului, pase greşite şi doar o ocazie, după un şut al lui Voiculeţ. Nici trupa lui Pustai nu a ridicat mai mult nivelul, Bud fiind singurul care a creat panică în careul gazdelor. Nu numai fotbalul a suferit, ci şi Paul Pârvulescu, mijlocaşul Gazului fiind urcat în salvare după un contact cu Lemnaru chiar sub ochii tatălui său, Eugen, preşedinte la Pandurii.

Stromajer, salvatorul

Şi tocmai când gorjenii nu mai aşteptau nimic de la joc, cea de-a doua pereche tată-fiu a meciului de ieri a făcut diferenţa. Grigoraş a găsit din nou o mutare inspirată, şi-a introdus fiul pe teren şi în mai puţin de zece minute, acesta a centrat în careu la faza din care Stromajer a deschis scorul.

Pustai: „Nu pot să spun că am jucat slab, dar am făcut erori de cascadorii râsului”

Antrenorul Gazului, Cristi Pustai, era mai preocupat de accidentările suferite de Pârvulescu şi Markovic decât de eşecul suferit pe terenul Pandurilor.
„Am reuşit să ne închidem foarte bine în acest meci, am stat mai bine în apărare decât altădată, dar dacă nu contăm pe atac e greu să învingem. Să sperăm că nu e nimic grav cu Pârvulescu. Din câte am aflat, mai severă e accidentarea lui Markovic, care are fisură la coaste. Noi avem un lot destul de slab numeric. Nu pot să zic că am jucat slab, am fost aproape chiar de un egal, dar am făcut multe erori de cascadorii râsului. Este greu să prindem un loc de cupă europeană. Absenţa lui Eric se va resimţi până la finalul campionatului” a spus Pustai la Fanatik Show, pe DigiSport.

Pârvulescu în spital

Tatăl mijlocaşului lui Paul Pârvulescu, preşedintele Pandurilor Eugen Pârvulescu, l-a ironizat pe arbitrul Alexandru Deaconu pentru că nu l-a lăsat să intre pe teren să vadă care e starea fiului său în urma contactului dur cu Valentin Lemnaru.
„Conform regulamentului nu era voie să intru pe teren, deşi fiul meu era căzut pe teren. Nu voiam să îl supăr cumva pe arbitrul Deaconu, Doamne fereşte! Abia aştept să mă duc la spital să văd care e starea lui Paul, am înţeles că e bine” a spus Eugen Pârvulescu la Fanatik Show, pe DigiSport.

Ultima oră

Comentariul meu