vip - fiul lui măricuța fascinat de asistenta "păcătoasă". daniela crudu i-a sucit minţile odraslei primarului din șelimbăr

vip - fiul lui măricuța fascinat de asistenta "păcătoasă". daniela crudu i-a sucit minţile odraslei primarului din șelimbărFace ce face Daniela Crudu şi mai dă pe spate un tinerel cu bani şi situaţie. Ultima “victimă” a asistentei lui Capatos este Radu Maricuţa, nimeni altul decât fiul primarului din Şelimbăr, un om foarte înstărit. Deşi nu a ajuns încă la vârsta majoratului, Răducu a făcut o pasiune pentru Cruduţa şi se laudă prietenilor că a cucerit-o pe asistentă, copleşind-o cu atenţii.

Peste tot pe unde se duce, Daniela Crudu cucereşte inimile şi buzunarele bărbaţilor cu dare de mână şi avere, care se întrec în a-i face toate poftele. Ultimul care a căzut în mrejele focoasei asistente este Răducu, fiul primarului din Şelimbăr, un băiat care o duce foarte bine cu banii.

Conform apropiaţilor acestuia, în urmă cu trei luni Cruduţa şi sora ei au fost invitate de fiul edilului la un eveniment auto la Sibiu. Acolo nu numai că au fost ţinute în puf, dar au şi primit, conform organizatorilor, 1.000 de euro pentru prezenţă.

Cu acest prilej însă, tânărului Maricuţa i s-au aprins călcâiele după focoasa asistentă, care l-a vrăjit din primul moment. “De atunci, Răducu se laudă prietenilor că a cucerit-o pe Daniela şi face mai tot timpul naveta la Bucureşti ca să o vadă”, ne-a declarat un prieten al tânărului. De altfel, acesta a devenit foarte apropiat de familia Crudu, urându-i pe internet “socrului” său, cu ocazia aniversării de acum două zile, când Nelu, tatăl Danielei, a împlinit 51 de ani, la mulţi ani.

Prietenii lui Radu spun că acesta îi trimite Cruduţei zeci de mesaje, o copleşeşte cu atenţii şi îi scrie des pe internet. De altfel, pe pagina sa Facebook, tânărul de 17 ani a postat ca poză de profil o imagine în care apare alături de Cruduţa “păcătoasa”. sursa: Can Can

 

Ultima oră

Comentariul meu