Voința măcelărită de arbitrul Chivulete în meciul pierdut cu 4-1 la Ploiești. Sibienii au vrut să se retragă de pe teren!

Voința măcelărită de arbitrul Chivulete în meciul pierdut cu 4-1 la Ploiești. Sibienii au vrut să se retragă de pe teren!„Centralul” Andrei Chivulete a făcut praf meciul Petrolul Ploieşti – Voinţa Sibiu, oaspeţii terminând meciul în 9 oameni de câmp şi fiind penalizaţi cu două lovituri de pedeapsă. Petrolul s-a impus cu 4-1, dar nu înainte ca jucătorii Voinţei să protesteze într-un mod nemaiîntâlnit în Liga I.

Picătura care a umplut paharul a fost penalty-ul acordat de Chivulete în prelungirile partidei. Jucătorii Voinţei au vrut iniţiat să se retragă de pe teren, însă au fost convinşi de staff-ul tenhic să revină pe gazon pentru executarea loviturii de la 11 metri şi ultimele secunde ale meciului.

Remus Dănălache, portarul Voinţei care a intrat pe teren în repriza secundă pentru a „acoperi” eliminarea de pe teren a titularului Bogdan Miron, a protestat întorcându-se cu spatele în momentul executării penalty-ului. Opriţa a înscris, dar Chivulete nu a fost mulţumit. I-a arătat cartonaşul galben lui Dănălache şi a ordonat repetarea penaltyului. La a doua încercare, goalkeeper-ul oaspeţilor a rămas cu faţa spre Opriţa, dar nu s-a mişcat şi a privit senin cum balonul a intrat în plasă.

Chivulete a dictat în minutul 90+2 al doilea penalty pentru Petrolul, după ce a mai acordat unul, în minutul 51, iar în minutul 60 dictase unul pentru oaspeţi. sursa: prosport

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. macel,acest arbitru trebuie sa plece la jina cu oile ptr ca fotbalul nu este de el ,atentie domnule craciunescu ,toata speranta este in dumneavoastra

  2. trebuie linsati.e singurul mod de a scapa de arbitrajele lor.trebuie sa scapam intai de ei si altfel decat prin linsare nu vad cum

  3. catre conducerea echipei:sariti la gatul arbitrilor ,ca daca taceti ca prostii astia ne mananca in fiecare meci.este nu stiu al catelea meci cand suntem facuti praf de arbitru.