bărbatul care l-a bătut pe copilul concubinei sale, cercetat pentru tentativă de omor

bărbatul care l-a bătut pe copilul concubinei sale, cercetat pentru tentativă de omorBărbatul din localitatea sibiană Ighişu Nou care l-a bătut crunt pe copilul de doi ani şi opt luni al concubinei sale este cercetat pentru tentativă de omor, iar magistraţii i-au interzis să părăsească localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Sibiu, în urma instrumentării dosarului deschis în cazul bărbatului de 41 de ani din Ighişu Nou, care l-a bătut pe copilul de doi ani şi opt luni al concubinei sale, s-a stabilit încadrarea juridică a faptei.

Astfel, autorul agresiunii este cercetat în libertate pentru tentativă de omor calificat.

Potrivit sursei citate, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, procurorii continuând cercetările.

În plus, magistraţii au dispus ca bărbatul să nu părăsească localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Copilul de doi ani şi opt luni din judeţul Sibiu a fost transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş, marţi seară, după ce a fost bătut crunt de concubinul mamei sale, care l-ar fi trântit pe micuţ de pământ pe motiv că făcuse pe el.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, Lavinia Cosma, declara, miercuri, că micuţul era în stare stabilă, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă, la Clinica de Neurochirurgie a SCJU Târgu Mureş. El fusese dus la spital cu traumatism cranio-cerebral prin lovire.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu au început, miercuri, o anchetă în cazul copilului pentru a stabili dacă se impun măsuri de protecţie a acestuia. De asemenea, la finalul anchetei se va stabili dacă se impune decăderea din drepturi a mamei. sursa: Mediafax

Ultima oră

Comentariul meu