a murit lucian gancea, poliţistul implicat în accidentul de pe dn 1. vezi mesajul colegilor!

a murit lucian gancea, poliţistul implicat în accidentul de pe dn 1. vezi mesajul colegilor!Tanarul de 34 de ani era in coma profunda de doua zile. In ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul Judetean Sibiu, Lucian Gancea a decedat in dimineata zilei de vineri, 14 octombrie.

Politia Sibiu continua cercetarile pentru a determina exact cum s-a produs accidentul de la Saliste.
“În aceste clipe tragice pricinuite de trecerea fulgerătoare în nefiinţă a celui care a fost agent şef adjunct de poliţie Gancea Lucian, un om, un prieten şi un coleg deosebit, ne alăturăm familiei îndoliate şi mult îndurerate, transmiţându-le sincerele noastre condoleanţe pentru această grea pierdere. Dumnezeu să-l ierte şi să-l aşeze de-a drepta Sa, în Marea Împărăţie a Cerurilor!” se arată în mesajul colectivul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

A făcut stop cardiac

“În  acestă dimineaţă,  pacientul în vârstă de 34 de ani, ajuns la spital în urma unui accident rutier,  a intrat în stop cardio-respirator, acesta a fost resuscitat mai bine  de o oră. Din păcate, pacientul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare,  medicii fiind nevoiţi să declare decesul.  Starea pacientului a fost critică pe parcursul celor două zile de spitalizare”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

10 Commentarii

  1. Stiu k despre morti numai de bine … Dar poate ca toate blestemele si injuraturile oamenilor care au ramas … Pe drumuri si cu amenzi usturatoare ptr k au fost prinsi de radar cqre era intr-un Logan rosu fara insemne …