video - focuri de armă în faţa tribunalului din alba. trei tineri din sibiu sunt implicaţi în scandal
BMW-ul tinerilor din Sibiu. foto: adevarul.ro
video - focuri de armă în faţa tribunalului din alba. trei tineri din sibiu sunt implicaţi în scandal
BMW-ul tinerilor din Sibiu. foto: adevarul.ro

Poliţiştii afirmă, în urma primelor cercetări privind conflictul care a avut loc în centrul municipiului Alba Iulia, unde un şofer a tras mai multe focuri de armă, că pistolul folosit de acesta ar putea fi o armă neletală, folosită la jocul de air-soft. Şoferul care a tras mai multe focuri de armă este un tânăr în vârstă de 23 de ani din Alba Iulia, iar incidentul a avut loc în urma unei şicanări în trafic.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, Luminiţa Prodan, a declarat pentru Mediafax că pistolul folosit în incidentul din centrul municipiului Alba Iulia ar putea fi o armă de air-soft, arme care nu sunt supuse regimului armelor şi muniţiilor.

video - focuri de armă în faţa tribunalului din alba. trei tineri din sibiu sunt implicaţi în scandalvideo - focuri de armă în faţa tribunalului din alba. trei tineri din sibiu sunt implicaţi în scandalProdan a spus că pistolul nu a fost încă găsit şi se presupune că şoferul care l-a folosit l-a aruncat înainte să fie prins de poliţişti.

„Din primele cercetări se pare că a fost vorba de o şicană în trafic între acest tânăr şi alte persoane dintr-un alt autoturism. În urma acestei dispute, tânărul a folosit un pistol, posibil de air-soft, pentru intimidare, însă în cadrul audierilor nu recunoaşte acest lucru. Până acum nu am reuşit să identificăm şoferul şi pasagerii din celălalt autoturism implicat în incident”, a afirmat Prodan.

Mai multe focuri de armă au fost trase dintr-un autoturism Renault aflat în trecere prin faţa Tribunalului Alba. Ţinta a fost un alt autoturism, marca BMW, în care erau trei tineri din Sibiu. Ambele autovehicule au părăsit rapid locul incidentului. Şoferul maşinii din care s-au tras focurile de armă a fost reţinut în trafic de poliţişti. Reprezentanţii Poliţiei susţin că acest incident este unul izolat şi că în Alba Iulia nu există clanuri interlope care să îşi regleze conturile între ele. text: gandul.ro, video: antena3.ro

video - focuri de armă în faţa tribunalului din alba. trei tineri din sibiu sunt implicaţi în scandal\"Get‘}”>

Ultima oră

Comentariul meu