judokanii de la csş şoimii sibiu au ieşit campioni naţionali

judokanii de la csş şoimii sibiu au ieşit campioni naţionaliÎn perioada  07-10 octombrie a avut loc la Sibiu finala Campionatului National de Juniori pe echipe la judo şi finala Campionatului National de juniori individual la NE-WAZA (lupta la sol). La finala pe  echipe la masculin au participat cele mai bune şase echipe din  tara  si la feminin cele mai bune 5 echipe.

JUDOKANII de la CSS SOIMII SIBIU au dominat competitia din toate punctele de vedere reusind sa castige titlul de campioni dupa ce au iesit pe primul loc in grupe invingand in fata echipelor PETROM PLOIESTI cu scorul de 6-1  si in fata judoka de la CSS FOCSANI cu scorul 6-1. In semifinale  judoka sibieni au trecut de judoka de la CSS PITESTI cu scorul de 6 -1

In finala judokanii au obtinut 5 victorii din 7 posibile in fata CSS MIERCUREA CIUC  castigand astfel titlul de campioana nationala pe echipe la juniori .

Podiumul a fost urmatorul  :

1 CSS SOIMII SIBIU

2 CSS MIERCUREA CIUC

3 CSS PITESTI

3 CSS FOCSANI

A doua zi s-a desfasurat campionatul  national la sol unde  NATEA DANIEL  A LUAT TITLUL DE CAMPION NATIONAL la categoria +81 kg  dupa ce a castigat toate meciurile inainte de limita.

Ultima oră

Comentariul meu