video - maşină radar implicată într-un accident pe dn1. un poliţist e în comă
Foto - adevarul.ro

Cumplit accident în această dimineaţă în judeţul Sibiu. O maşină radar de la IPJ Sibiu a fost implicată într-o tamponare în care trei autovehicule au fost implicate. Patru persoane au fost rănite. Un poliţist se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean Sibiu.

Traficul pe DN1 între Sibiu şi Sebeş, la limita dintre Săcel şi Sălişte a fost complet blocat aproape două ore din cauza unui accident rutier foarte grav.

Un Tir, un Renault şi un Logan cu aparat radar al IPJ Sibiu au fost implicate în acest accident. Poliţia nu a stabilit docamdată cine este vinovat. „„Deocamdată facem verificări cu privire la stabilirea exactă a dinamicii producerii acestui accident rutier. Nu ne putem pronunţa deocamdată cu privire la cauze, urmează să administrăm întreg probatoriul alături de concluziile specialiştilor criminalişti, bineînţeles şi identificarea şi audierea martorilor asistenţi şi oculari. Agentul era în misiune, era în timpul serviciului, desfăşura activitate conform buletinului postului şi fişei postului”, a declarat Alin Pahonţu, şeful Serviciului Rutier Sibiu, pentru adevarul.ro.

video - maşină radar implicată într-un accident pe dn1. un poliţist e în comă
Foto - adevarul.ro

Stare pacienti accident

În cursul acestei zile, în jurul orei 12.00, la Unitatea Primiri Urgenţe au ajuns 4 pacienţi cu varste cuprinse între 34-68 de ani, victimele unui accident rutier.
Unul dintre pacienţi, în vârstă de 34 de ani, a ajuns în stare critică cu un traumatism cranio-cerebral, comă profundă şi un traumatism toracic, acesta a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat pentru supraveghere şi tratament în cadrul Secţiei Neurochirurgie ATI.
 Un alt pacient, în vârstă de 56 de ani, din Judeţul Covasna, prezenta un traumatism toracic ,fractura de stern, a primit îngrijiri medicale, se află încă sub supraveghere medicală în UPU, acesta urmând să fie externat la cerere.
O pacientă de 49 de ani, din Judeţul Covasna prezenta un traumatism ocular forte ochi stang şi un hematom palpebral,  a primit îngrijiri medicale, se află încă sub supraveghere medicală în UPU,  aceasta  urmând  să fie externată la cerere.
O altă pacientă în varstă de 68 de ani, din Judeţul Covasna, prezenta o arsură chimică corneo-conjunctivală la ochi, a primit îngrijiri medicale, se află încă sub supraveghere medicală în UPU, aceasta urmând să fie externată la cerere.
video: adevarul.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. masina radar IPJ Sibiu avea 60 Km/ora ? in zona de 100Km/ora!,in misiune ? misiunea acelei masini era intre sacel si salistea pe camp,acolo isi facea seviciul.