topul mârlanilor: cu porsche cayenne taman pe trecerea de pietoni de pe zaharia boiu

topul mârlanilor: cu porsche cayenne taman pe trecerea de pietoni de pe zaharia boiuNu știm dacă mașina e a vreunui șef de pe la Trakia sau este luată în leasing de vreun sibian mai înstrărit, dar știm că nu așa se parchează în Sibiul nostru. Revenim cu întrebarea întrebătoare: mașina de ridicat mașini pe unde umblă?

Zi însorită. Printre ultimele călduroase în Sibiu în această toamnă.

Cum dai să traversezi dinspre Biserica din Groapă, în capăt la Zaharia Boiu, ca să mergi de exemplu spre Tribunal, STOP!

O frumusețe de jeepan stătea zilele trecute parcat așa într-o dungă, pe aproape toată trecerea de pietoni.

topul mârlanilor: cu porsche cayenne taman pe trecerea de pietoni de pe zaharia boiuBravo, bravo… Încă un mârlan bifat din păcate….

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Avem si noi in bucuresti marlani cu mertzanuri destui ,care daca ii superi cu ceva sunt in stare sa treaca cu masina peste tine.
    Singura solutie ar fii o lege care sa le ia dreptul de a conduce petru totdeauna ,daca nu un glont in cap pentru a preatampina zecile de victime pe care le vor face